Nekka-Nacht 2018 - zaterdag 21 april 2018 - Roma Antwerpen
nieuws

20 maart 2013
Senne Guns: Een kort interview

Senne Guns: Een kort interview

SENNE GUNS

Wat heeft de Nekka-Wedstrijd voor jou betekend?
Door aan de Nekka-Wedstrijd deel te nemen en op de tweede plaats te eindigen, kreeg ik de bevestiging dat ik iets betekende voor meer mensen dan enkel mijn vrienden en familie. Ik ben na de wedstrijd meteen aan mijn eerste CD begonnen, het is de katalysator geweest om het hele boeltje in gang te steken.


Geeft het een speciaal gevoel om in het Sportpaleis te mogen optreden?
Het is een hele eer dat ze mij vragen om in het Sportpaleis spelen, het is ook iets dat je van je lijst kunt schrappen. Maar met al die grote namen mogen samenspelen - ik heb ondertussen al wel bij enkelen in het voorprogramma gespeeld - is natuurlijk de max.


Waarmee ben je bezig?
Ik ben nu volop aan mijn tweede CD aan het werken, ze zou in oktober moeten uitkomen en ik hoop in alle bescheidenheid dat ze het even goed doet als de eerste. Het is een plaat waar heel veel zon in voorkomt, ik heb een aantal nummers in de Ardennen geschreven, een week waarin het non-stop regende, ter compensatie was de zon een thema. Deze zomer houden we het rustig met optredens en zijn we vooral bezig met de plaat, maar als er optredens binnenkomen ga ik die natuurlijk niet weigeren. De eerste plaat is ondertussen al 2 jaar uit en die heeft zijn tijd misschien wel gehad.


Meer nieuws
onze sponsors
bottom