Nekka-Nacht 2018 - zaterdag 21 april 2018 - Roma Antwerpen
nieuws

08 juli 2012
Zondag 30 september: Afscheidsconcert Erik en Sanne

Zondag 30 september: Afscheidsconcert Erik en Sanne
Hoewel dit het laatste concert is dat ze geven, zal er voor de fans van Erik en Sanne geen tijd zijn om te treuren om dit afscheid. Wie er vorig jaar bij was op het ‘Erik wordt 60’- concert weet dat dit ongetwijfeld weer een spetterende en ontroerende belevenis wordt. Daarvoor staan in de eerste plaats Erik en Sanne zelf garant, maar ook dochter Maartje en hun swingende zigeunerband ‘ParfumTzigane’.

Bovendien krijgen ze voor dit unieke afscheidsconcert - een organisatie van Nekka vzw – de assistentie van een aantal onverwachte gasten én van een grote dame van de alternatieve country.

De uit Austin (Texas) afkomstige CARRIE RODRIGUEZ, met Mexicaanse roots is één van de meeste toonaangevende jonge top-instrumentalisten (viool en mando-gitaar) en zangeressen van de hedendaagse country. Zij vormde samen met Chip Taylor, singer-songwriter die o.m. internationale hits had met “Wild Thing” en “Angel of the morning” een schitterend duo. Maar daarnaast is ze nog met verschillende andere projecten bezig. Zij speelde onder meer ook in de begeleidingsband van acteur-zanger Jeff Bridges en werkte met andere grote singer-songwriters zoals Lyle Lovett en John Prine.
Samen met Erik tekende zij voor de productie van “DE FANTASTISCHE EXPEDITIE”, het laatste album van Erik en Sanne, opgenomen in Austin. Zij is een echte Erik & Sanne fan geworden en de samenwerking tussen Erik, Sanne, Carrie en haar vriend gitarist Luke Jacobs zal op het podium ‘vonken’ geven!

Mis dit niet!

zo 30 sep: 15u - €22/20 - zittend

Tickets en info: http://www.deroma.be


Meer nieuws
onze sponsors
bottom