Nekka-Nacht 2018 - zaterdag 21 april 2018 - Roma Antwerpen
nieuws

07 december 2010
Wie werkt mee aan videoclip "Iedereen is van de wereld"?

Zing mee met Thé Lau in de nieuwe clip van “Iedereen is van de wereld”
Op 30 april 2011 staan Thé Lau en The Scene in het Sportpaleis als centrale gasten van de Nekka-Nacht. Naar aanleiding daarvan wordt een nieuwe clip gemaakt op “Iedereen is van de wereld”, van de meest legendarische hits van de groep. Nekka is daarom op zoek naar zoveel mogelijk mensen (hoe meer hoe liever) die het lied samen met Thé Lau willen zingen en spelen.


De clip wordt gemaakt door de studenten van het RITS o.l.v. regisseur Vincent Rouffaer (Kongo, Witse, Aspe). Bedoeling is zoveel mogelijk verschillende uitvoeringen te filmen en dit te verknippen tot een kleurrijke mozaiek waarbij oude en nieuwe Vlamingen elkaar ontmoeten rond het Nederlandstalige lied. Of zoals het lied zelf zegt: “Rood, zwart, wit, geel, jong, oud, man of vrouw”. Alles kan en mag: van een bende enthousiaste kleuters tot een groep rusthuisbewoners, van een drumband tot een vioolorkest, van een inburgeringsklas tot een voetbalploeg,… Je kan het zo gek niet bedenken of wij willen het! En hoeft ook niet perfect te zijn, zolang het maar met passie gebracht wordt.


Trommel dus je gezinsleden, je buren, je klasgenoten, je vrienden en collega’s op en maak een video-opname van jullie versie. Zet dit filmpje op www.youtube.com onder de titel “Nekka - Iedereen is van de wereld + volgnummer” en stuur de link door naar info@nekka.be, samen met je contactgegevens, en dit voor?31 december 2010. De beste, de origineelste en de meest kleurrijke inzendingen worden uitgenodigd voor de opnames begin januari. Niet twijfelen dus, gewoon meedoen!


Meer nieuws
onze sponsors
bottom