Nekka-Nacht 2018 - zaterdag 21 april 2018 - Roma Antwerpen
nieuws

24 juni 2010
11-juli viering in Borgerhout i.s.m. Nekka VZW

Het District Borgerhout heeft dit jaar Nekka vzw, de organisatie achter de Nekka-Nacht in het Sportpaleis, kunnen strikken om in het kader van Vlaanderen Feest een gezellig openluchtconcert te organiseren in het Te Boelaerpark.
Op het programma: Nederlandstalige muziek van de bovenste plank met om te beginnen drie finalisten uit de jongste editie van de Nekka-wedstrijd: Senne Guns, Renée van Bavel en Uberdope. Vanaf dit najaar trekken die langs de culturele centra met ‘Nekka: De Kleine Avonden’, een avondvullende voorstelling dat ze samen met Raf Walschaerts van Kommil Foo in elkaar gestoken hebben. Borgerhout krijgt in avant-première de kans te ontdekken wat deze opvolgers van onder meer Yevgueni, Buurman, Mira en Hannelore Bedert in petto hebben.
Hoofdvogel van de avond is de Antwerpse singer-songwriter Mira, zelf finaliste van de Nekka-wedstrijd, maar intussen al uitgegroeid tot een vaste waarde van het Nederlandstalige lied. In 2006 bracht ze haar debuut-cd ‘In de daluren’ uit. Met ontwapenende liedjes als ‘Openbare weg’ en ‘In de fleur’ timmerde ze met succes haar weg. Eind vorig jaar kwam dan haar langverwachte opvolger ‘Stukken van mensen’, in een productie van Jean Marie Aerts (TC Matic).

18:00u Zomerterras
19:00u De Kleine Avonden
20:30u Mira

Inkom: GRATIS


Meer nieuws
onze sponsors
bottom