Nekka-Nacht 2018 - zaterdag 21 april 2018 - Roma Antwerpen
nieuws

08 september 2018
Persbericht Nekka veelZIJdig

In 2018 is Nekka-Nacht  veelZIJdig
 
Nekka-Nacht plaatst in een speciale editie alleen maar vrouwen op het podium. Niet één , maar tien vrouwelijke stemmen staan centraal in  "veelZIJdig" .
 
Nekka huldigde 25 jaar lang tijdens Nekka-Nacht telkens één centrale gast. Die gast was nooit eerder vrouwelijk. Tijd voor verandering !
 
 
'Het aanbod straffe Nederlandstalige zangeressen is groot. We zijn heel trots op onze selectie,' zegt Koen Huygebaert, artistiek coördinator van Nekka.
Eva De Roovere , Hannelore Bedert, Riet Muylaert, Laïs , Els Dottermans en Mira uit Vlaanderen delen het podium met Kiki Schippers, Stephanie Struijk en Roosbeef uit Nederland. Ook de presentatie is in handen van een vrouw : de Antwerpse stadsdichter Maud Vanhauwaert.
 
Voor de gelegenheid hebben de mannen op het podium een muzikaal begeleidende rol. Pianist Yves Meersschaert leidt een schitterend combo met Nils de Caster , Mario Vermandel en David Broeders.
 
Tijdens deze veelZIJdige Nekka-Nacht brengen alle dames niet alleen hun eigen kwalitatieve repertoire , ze zingen ook met elkaar in unieke duetten. 'We kijken uit naar de creatieve chemie tussen al deze artiesten. Door hun samenwerking verwachten we een sprankelende avond,' aldus de organisatie .
 
 
 
Praktisch
 
(Nekka-Nacht) veelZIJdig
zaterdagavond 13 oktober - 20.00u
Bourlaschouwburg Antwerpen
tickets : 03/224.88.37
alle info ook op www.nekka-nacht.be
 


Meer nieuws
onze sponsors
bottom