Nekka-Nacht 2016 - 23 april 2016 - Sportpaleis Antwerpen
praktisch

Aanvangsuur
Concert start om 20.30 uur, de deuren gaan open om 19 uur. Het einde van het concert is omstreeks 23.30 uur.

Locatie
Lotto Arena
Schijnpoortweg 119
2170 Merksem

Openbaar vervoer

Tram en bus
Maak vrij gebruik van P+R, tram en bus. Lotto Arena bouwde met De Lijn een evenementennet uit. Maak er gebruik van: zo hoef je niet aan te schuiven in de file voor en na het evenement en vermijd je parkeerproblemen. Je ticket is geldig als combiticket Lotto Arena - De Lijn. Het garandeert je niet alleen de toegang tot de Lotto Arena, maar ook het vrije gebruik van trams en bussen van De Lijn naar en van de Lotto Arena. Voor meer informatie over de P+R-parkings en de dienstregeling, klik hier.

Trein
De trein is een alternatieve manier om naar de Lotto Arena te komen. Vlakbij het Centraal Station van Antwerpen bevindt zich het Astridplein, waar je kunt overstappen op de trams en bussen van De Lijn (vrij gebruik met combiticket). Houd er echter rekening mee dat er na afloop van het concert vaak geen treinritten terug huiswaarts zijn. Voor meer informatie, klik hier.

Met de auto
Vermijd file- en parkeerproblemen. Maak het jezelf makkelijk: vermijd de omgeving van de Lotto Arena, parkeer op een P+R-parking en kom vlot met tram of bus naar de Lotto Arena. Je combiticket Lotto Arena - De Lijn is geldig als vervoersbewijs!

Voor meer informatie over de P+R-parkings en de dienstregeling van het openbaar vervoer, klik hier. Voor een routebeschrijving met de auto, klik hier.

Bussen
Er is een aparte verkeers- en parkeerregeling voor wie met eigen busvervoer naar de Lotto Arena komt. Aan de busonderneming of de buschauffeur vragen we om vooraf een mail te sturen naar peter.dobbels@sportpaleis.be.

De buschauffeurs rijden naar de Lotto Arena via afrit 1 Merksem. Rechts afslaan richting Merksem en steeds rechtdoor blijven rijden. Via de Groenendaallaan, de Delbekelaan en de Burgemeester G. Theunisbrug bereik je de Schijnpoortweg en de zalen, waar de politie instaat voor de begeleiding. Net voorbij de hoofdingang van de Lotto Arena kun je stoppen en de passagiers laten uitstappen. De bussen worden vervolgens doorverwezen naar de Kempenstraat, dit is een zijstraat ter hoogte van de Noorderlaan (hier parkeren ook de bussen van De Lijn).

Voor het einde van het concert worden de bussen onder politiebegeleiding terug naar de Theunisbrug vlakbij de Lotto Arena gebracht. Je kunt de passagiers hier opnieuw veilig laten opstappen.

Rolstoelgebruikers
In de Lotto Arena zijn plaatsen voorbehouden voor rolstoelgebruikers en hun eventuele begeleiders. Gelieve bij je reservering te vermelden of je je in een rolstoel verplaatst, zodat we de juiste boeking kunnen doen. Onze medewerkers in de zaal zullen je graag naar je plaats begeleiden.

Voorzieningen
Op verschillende plaatsen in de Lotto Arena is eten en drinken verkrijgbaar.

EHBO
Op Nekka-Nacht wordt de EHBO-post bemand door Het Vlaamse Kruis.

onze sponsors
bottom