Nekka-Nacht 2018 - zaterdag 21 april 2018 - Roma Antwerpen
affiche
In een discotheek
'In een discotheek' maakt Indielectro en bestaat uit Viktor de Greef (Synthesizer), Gode Kempen (Laptop) , Casper Van De Velde (Drums/SPD) Paulien Rondou (Zangeres) en Maya Mertens (Frontvrouw).
De titel 'In Een discotheek' belichaamt een aantal uitgangspunten van hun samenwerking. Het is een verwijzing naar hun liefde voor de smart en het is - omdat het tussen naam en zin in zit - het begin van een verhaal. Het te kunnen dansen op de bezongen smart lijkt zich tot een voorwaarde van de muziek van ‘In Een Discotheek’ ontwikkeld te hebben. 
De rauwe teksten van Maya Mertens schommelen, in een constante poging de tijdsgeest van nu te vangen, tussen het zwelgen in weemoed en een energieke ode aan imperfectie. 
Hoe melancholischer en onzekerder haar teksten hoe ‘bruter de deunen’ en hoe ‘genadelozer de klanken’. De sound van ‘In Een Discotheek’ kenmerkt zich door een spel met het contrast van organische instrumenten en het onvermoeibare karakter van elektronische geluiden.
Eerder speelde ‘In Een Discotheek’ op kleine podia in en rondom Antwerpen, afgelopen winter toerden ze mee met Het Zesde Metaal als supportact en speelde ze op het Sint-Kathelijneplein tijdens het Brussels jazz weekend.

Ze wonnen vorig jaar de Nekka-Wedstrijd en we stellen ze zeer graag aan jullie voor.


/www.ineendiscotheek.com
onze sponsors
bottom